Proč jsme se rozhodli vydat Karty bez cenzury?

Od chvíle, kdy se Cards Against Humanity staly celosvětovým fenoménem, jsem věděl, že něco podobného chybí i v České republice. Nekorektní humor, který tato hra přináší, je přesně tím, co dokáže oživit každou párty nebo společenské setkání. Bohužel, tvůrci původní hry se rozhodli, že českou verzi vydávat nebudou.

V kontaktu s nimi jsem se dozvěděl, že nemají v plánu lokalizovat hru do češtiny, což mi dalo jasný signál – musíme si vytvořit vlastní verzi, která bude přizpůsobená českému publiku. A tak vznikly Karty bez cenzury – hra, která kombinuje to nejlepší z originálu s českým humorem a kulturními odkazy.

Co můžeš od hry očekávat?

“Karty bez cenzury” přinášejí vše, co máš na Cards Against Humanity (karty proti lidskosti) rád/a – nečekané kombinace odpovědí, spoustu smíchu a chvíle, kdy nebudeš věřit vlastním uším. Přizpůsobil jsem hru českému publiku, takže se můžeš těšit na vtipy a narážky, které jsou nám blízké.

Hra je nyní dostupná na mém e-shopu, takže neváhej a pořiď si ji, dokud jsou skladem. Přidejte do svého herního arzenálu něco, co posune zábavu na novou úroveň!

Děkujeme ti za podporu a věříme, že si “Karty bez cenzury” zamilujete stejně jako já.

Karty bez cenzury jsou tady – a jsou připraveny tě rozesmát!

Zde najdeš pravidla hry: